Програм LEGO® Education

 

Програм LEGO® Education смислили су стручњаци компаније LEGO® као подршку професионалцима који раде с децом у предшколским установама, основним и средњим школама. LEGO® Education конципиран је тако да деци кроз игру пружи образовна и развојна искуства у оквиру групе у којој сарађују.

Креативни центар је једини овлашћени увозник програма LEGO® Education за Србију.

ДАЉЕ  


03. март 2017.

"Креативни центар" на новосадском Салону књига

Као и сваке године, издавачка кућа "Креативни центар" учествоваће на XXIII међународном САЛОНУ КЊИГА, који ће се одржати од 6. до 12. марта 2017. на Новосадском сајму. Поред књига за децу и родитеље, на нашем штанду биће изложена и помоћна стручна литература, коју ће васпитачи и професори моћи да прегледају. 

Љубитељи књига "Креативног центра" биће у прилици да искористе сајамски попуст и да по повољнијим ценама дођу до наших издања.

Као и претходне године, припремили смо десет комплета књига за децу различитог узраста по специјалним ценама. Посебна понуда је попуст од 60%, који се односи на одабраних 40 књигаНајновија издања биће на попусту од 15%.

Посебан догађај биће гостовање Јасминке Петровић, која ће се 8. марта, од 15 h, дружити с посетиоцима сајма. Она ће говорити о својој вишеструко награђиваној књизи "Лето када сам научила да летим". 


28. фебруар 2017.

LEGO® Education- час математике у I/4 ОШ "Младост"

Чувени дански произвођач играчака LEGO®,чији су стручњаци посветили више од 80 година томе да деца добију играчке које подстичу машту и креативност, нашао је своје место и у учионици.

Програм LEGO® Education специјално је конципиран за то да прати наставне програме и да буде подршка професионалцима који раде с децом у предшколским установама, основним и средњим школама.

Један од најпопуларнијих LEGO® Education сетова за основце је сет MoreToMath , који се користи како би се ученицима приближила математика.

Погледајте како су ученици I/4 београдске школе "Младост" са својом учитељицом Тањом Вречко искористили сет MoreToMath за обнављање знања везаних за парне и непарне бројеве.

Захваљујемо се учитељици Тањи на фотографијама!

 

 


24. фебруар 2017.

Нова књига за подстицање дечјег развоја и креативности – „Јежићева школица“

"Јежићева школица“ je четврта сликовница у нашој серији књига за подстицање дечјег развоја и креативности деце у узрасту од прве до шесте године. Дружење са симпатичним јежићем из ове књиге пробудиће у вашој деци машту и радозналост. Kњигу красе илустрације живих боја и занимљиве песме и приче, што читање ове сликовнице чини још занимљивијим. Питања дата на свакој страни упућују децу на посматрање, запажање, размишљање и закључивање. На почетку књиге наведене су најважније одлике развоја детета у трећој и четвртој години, као и избор активности које одрасла особа може да практикује с дететом тог узраста. Kњига садржи 65 налепница и картонски додатак слагалице за учење бројева до пет.

 

У овој едицији до сада су објављене сликовнице Зекина школица (1. година), Куцина школица (1–2 године) и Мацина школица (2–3 године), а у припреми су Медина школица (4–5 година) и Совина школица (5–6 година).

 

Књиге из овог серијала помоћи ће родитељима да од најранијих дана код својих малишана развијају љубав према књизи – да подстичу њихово запажање, машту и радозналост. Дружење уз књигу је нешто најлепше што можете поклонити детету. Тако ћете га охрабрити да постане сигурна и срећна особа, јер све оно што је важно догађа се у детињству – касније се само понавља.

Аутори ових књига су Симеон Маринковић и Славица Марковић, ауторски тандем који је за радне листове за предшколце „Весели вртић“ освојио Награду за најбољи европски уџбеник у 2014. години.

 

Одломак из књиге можете прочитати овде, а књигу можете пронаћи у Клубу књижари „Креативни центар„ (ТЦ „Еуроцентар“, Македонска 30 / Дечанска 5, Београд), преко нашег сајта, као и у свим боље снабдевеним књижарама широм Србије.


19. фебруар 2017.

Акција "Стални попуст" - само на нашем сајту

Стално снижење цена појединих књига!

У нашој рубрици  Стални попуст налази се десет књига за различите узрасте, које су на сталном попусту од 50%.

Пратите ову рубрику јер вам нудимо широк избор наслова, који се често мењају.

 

 


18. фебруар 2017.

Нова књига из едиције "Мала психологија" - "Водич за бољи успех у школи"

"Ако у школи немате добре резултате или ако они нису онако добри као што бисте желели, то не значи да нисте паметни. Много је вероватније да нисте довољно усредсређени на оно што радите."

Од оних који муче муку са школом до ђака генерације – сви се бар понекад осећају преоптерећено, немотивисано или им је напросто доста учења. Добра вест гласи: свако може да има бољи успех у школи – потребно је само да укључи апликације за пажњу у свом мозгу. Апликације за пажњу већ су природно инсталиране у нашем мозгу – треба их само употребити. Ова књига нам показује како то да учинимо.

Одломак из ове књиге можете прочитати на нашем сајту, а књигу можете пронаћи у Клубу књижари „Креативни центар„ (ТЦ „Еуроцентар“, Македонска 30 / Дечанска 5, Београд), преко нашег сајта, као и у свим боље снабдевеним књижарама широм Србије.


« Вести
      

10% за уџбенике и радне свеске за основну школу и предшколске установе;

15% за сва остала издaња

БЕСПЛАТНА достава - за наруџбине у вредности већој од 1800 дин. (након обрачуна интернет попуста) на територији Србије


 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Beležnica za svakog dečaka

© 2012 Креативни центар
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. +381 11 38 20 483, факс +381 11 38 20 483