Програм LEGO® Education

 

Програм LEGO® Education смислили су стручњаци компаније LEGO® као подршку професионалцима који раде с децом у предшколским установама, основним и средњим школама. LEGO® Education конципиран је тако да деци кроз игру пружи образовна и развојна искуства у оквиру групе у којој сарађују.

Креативни центар је једини овлашћени увозник програма LEGO® Education за Србију.

ДАЉЕ  


09. мај 2017.

„Креативни центар“ на Сајму књига и графике у Крагујевцу

 

„Креативни центар“ учествоваће на Сајму књига и графике у Крагујевцу који се одржава од 11. до 16. маја 2017. године, у простору Шумадија сајма.

„Креативни центар“ понудиће на овом сајму широк избор изванредно илустрованих сликовница и књига за најмлађе, популарну психолошку литературу за адолесценте и родитеље, савремене романе за младе, радне листове за децу предшколског узраста, уџбеникe као и многобројне приручнике намењене родитељима, васпитачима и учитељима.

Љубитељи књига "Креативног центра" биће у прилици да искористе сајамски попуст и да по повољнијим ценама дођу до наших издања.


05. мај 2017.

Ново! Хемија - збирка задатака за завршни испит

У новој збирци из едиције "Вежбам за малу матуру" налази се 250 задатака који су кључни за разумевање школског градива из хемије. Задаци су подељени у пет области и дати на три нивоа постигнућа. На крају збирке налазе се решења свих задатака, а уз свако решење наведена је шифра стандарда који обухвата тај задатак.

Збирке из едиције "Вежбам за малу матуру" помоћи ће ученицимада обнове појмове кључне за разумевање градива, да унапреде знање и да се максимално успешно припреме за полагање мале матуре.

Збирку за припрему полагања мале матуре "Хемија - збирку задатака за завршни испит" можете пронаћи преко нашег сајта, у Клубу књижари "Креативни центар" у Београду (ТЦ "Еуроцентар", Дечанска 5 /Македонска 30) као и у свим боље снабдевеним књижарама широм Србије.


27. април 2017.

Радно време „Креативног центра“ током предстојећих празника

 

Клуб књижара „Креативни центар“ у Београду 

Понедељак, 1. мај – књижара неће радити

Уторак 2. мај – књижара неће радити

Књиге које су на овонедељној викенд-акцији у Клубу књижари моћи ћете да купите у петак 28. априла, од 9 до 21 h и суботу 29. априла, од 9 h до 17 h.

 

Наручивање преко сајта

Што се тиче наручивања преко нашег сајта www.kcknjizara.rs, све наруџбине које стигну до четвртка 27. априла биће послате редовним путем.

Наруџбине које стигну у петак 28. априла  и током празника биће послате првог следећег радног дана (3. маја).


27. април 2017.

НОВО! Мале вежбанке за предшколце 5-6 година и 6-7 година

Ове мале вежбанке, намењене деци узраста од пет до шест година и од шест до седам година, подстаћи ће њихову радозналост, развој и овладавање оним вештинама и знањима који ће детету бити потребни за школу. 

Добра концентрација, добро опажање, познавање себе и околине, познавање језика и разумевање односа у простору јесу вештине важне и за успешно учење и за развој интелектуалних способности.

Дете ће стећи нова знања и утврдити оно што већ зна помоћу ових малих вежбанки са задацима. Упознаће занимљиве ликове, уживаће у шареним илустрацијама, цртаће, мозгаће и решаваће задатке. Уз то, дете може да искористи налепнице, украси оне стране које жели или додели себи награду за успешно решен задатак.

Две вежбанке за предшколце можете пронаћи  на нашем сајту, у Клубу књижари "Креативни центар" у Београду (ТЦ "Еуроцентар", Дечанска 5 /Македонска 30), као и у свим боље снабдевеним књижарама широм Србије. 


26. април 2017.

НОВО! Роман за младе "Луталица и његови синови"

У жељи да успостави прекинуту везу са својим сином Костасом, капетан Јосиф организује једриличарски курс. Поред Kостаса, полазници тог курса су и искусни морски пустолови осамнаестогодишњи Николас и дечаци Алекс и Димитрис. Али оно што је замишљено као двонедељна забава четворице момака изненада се претворило у опасну авантуру када су се нашли у рукама сурових кријумчара. Једини начин на који се могу спасти јесте да се упуте ка стрмим литицама неприступачне албанске обале. На том опасном путу придружује им се тајанствени луталица…

 

Ово је прича о очевима и синовима, о односу пуном емоција, неиспуњених очекивања и узајамних осуда, али и прича о љубави која моћно спаја и наизглед непријатељска срца.

Александар Секулов (1964, Бугарска) добитник је престижних бугарских награда из области књижевности и новинарства. Његова дела превођена су на енглески, мађарски, српски, немачки и македонски. „Креативни центар“ објавио је и његов роман „Пустоловина на острву птица“.

Књигу "Луталица и његови синови" можете пронаћи преко  нашег сајта, у Клубу књижари "Креативни центар" у Београду (ТЦ "Еуроцентар", Дечанска 5 /Македонска 30) као и у свим боље снабдевеним књижарама широм Србије. 


« Вести
      

10% за уџбенике и радне свеске за основну школу и предшколске установе;

15% за сва остала издaња

БЕСПЛАТНА достава - за наруџбине у вредности већој од 1800 дин. (након обрачуна интернет попуста) на територији Србије


 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Beležnica za svakog dečaka

© 2012 Креативни центар
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. +381 11 38 20 483, факс +381 11 38 20 483