Програм LEGO® Education

 

Програм LEGO® Education смислили су стручњаци компаније LEGO® као подршку професионалцима који раде с децом у предшколским установама, основним и средњим школама. LEGO® Education конципиран је тако да деци кроз игру пружи образовна и развојна искуства у оквиру групе у којој сарађују.

Креативни центар је једини овлашћени увозник програма LEGO® Education за Србију.

ДАЉЕ  


28. фебруар 2018.

НОВО! Почетак нечег великог

Несигурност, одустајање, конфликти с родитељима, професори, школа, досада, прве страсти и љубави, скривена и јавна питања, животни избори. Уклапање, још чешће неуклапање, сукоби са собом и светом око себе, једном речју – одрастање. Све ове теме срећемо у новој књизи за младе Почетак нечег великог вишеструко награђиване ауторке Иване Лукић.

Свет једне тинејџерке подељен на две стварности Ивана Лукић је приказала комбинујући два кратка записа: један је метафоричан, снен и неухватљив, док је други јасан, „видљив“ и састављен од слика свакодневице. Прожимањем и преплитањем нежног и поетичног са обичним и реалним ове две стварности се допуњују, узајамно објашњавају и склапају у јединствену слику, која нам из посебне перспективе представља одрастање младих у данашње време.

Поетичне илустрације Марице Кицушић доприносе необичној атмосфери ове књиге, у којој читалац „плови“ између света стварности и света имагинације.

Ивана Лукић ради као школски психолог и професорка у XIV београдској гимназији. Конципира и води креативно-психолошке радионице, а такође је едукаторка и организаторка многих дечјих кампова.  Њена књига Игра одрастања добила је Награду НЕВЕН за најбоље дело из области популарне науке за 2014, а књига (Не) питај ме како сам Награду „Политикиног забавника“ за најбоље књижевно дело за младе објављено у 2015. години.

Књигу „Почетак нечег великог“ можете купити преко нашег сајта,у Клубу књижари „Креативни центар“ у Београду (ТЦ „Еуроцентар“, Дечанска 5 / Македонска 30), као и у свим боље снабдевеним књижарама широм Србије.


12. фебруар 2018.

Радно време „Креативног центра“ током предстојећих празника

Клуб књижара „Креативни центар“ у Београду 

 

Четвртак, 15. фебруар – књижара неће радити

Петак 16. фебруар – књижара неће радити

Субота 17. фебруар – редовно радно време књижаре од 9 до 17 h

 

Наручивање преко сајта

 

Што се тиче наручивања преко нашег сајта www.kcknjizara.rs, све наруџбине које стигну до 13. фебруара биће послате редовним путем.

Наруџбине које стигну током нерадних дана биће послате првог следећег радног дана (19. фебруара).


09. фебруар 2018.

НОВО! Књиге за купање

Стави ме у воду и посматрај како мењам боју!

Две чаробне сликовнице за купање намењене су најранијем узрасту и код деце развијају љубав према читању.

У књижици „Бућ–бућ!“ откријте како жабица скаче у воду, како паче плива до маме и како хоботница маше својим пипицима, док ћете уз књигу „Пљус–пљус!“  научити како плива корњача , како кит штрца воду и ко то пљуска репом.

Књиге за купање можете купити преко нашег сајта, у Клубу књижари „Креативни центар“ у Београду (ТЦ „Еуроцентар“, Дечанска 5 / Македонска 30), као и у свим боље снабдевеним књижарама широм Србије.


05. фебруар 2018.

НОВО! Карте за игру „7 породица – Животиње“ и „ЛАЖЕШ! – Животиње с фарме“

У занимљивој игри памћења „7 породица – Животиње“ пронађи и спој све чланове седам животињских породица. Уз игру „ЛАЖЕШ! – Животиње с фарме“ вежбај размишљање и интуицију – ослободи се свих карата и раскринкај лажљивце…али пази да не погрешиш!

Ове две занимљиве игре можете купити преко нашег сајта, у Клубу књижари „Креативни центар“ у Београду (ТЦ „Еуроцентар“, Дечанска 5 / Македонска 30), као и у свим боље снабдевеним књижарама широм Србије.

 

             

 


24. јануар 2018.

Комплет ВЕЖБАМ ЗА МАЛУ МАТУРУ

Седам збирки из едиције Вежбам за малу матуру помоћи ће ученицима да обнове појмове кључне за разумевање градива, да унапреде знање које треба да понесу из основне школе и да се успешно припреме за полагање мале матуре.

Збирке за биологијуфизику, хемијугеографију и историју садрже по 250 задатака, док су збирке за математику и српски језик обимније – збирка за српски језик обухвата 420 задатака, а за математику 786. Поред тога, у збирци за математику на почетку сваке области налази се кратак подсетник, док се на крају сваке области налазе два теста за проверу усвојености знања.

Све збирке организоване су на сличан начин. Задаци су распоређени по областима, а у оквиру сваке области подељени су у три нивоа постигнућа: основни, средњи и напредни. На крају сваке збирке налазе се решења свих задатака, одговарајуће шифре стандарда уз решења, као и листа свих стандарда за крај обавезног образовања за дати предмет.

Комплет од 7 збирки за припрему завршног испита тренутно је на попусту од 40%.

Комплет Вежбам за малу матуру с попустом можете купити у Клубу књижари "Креативни центар" у Београду  (ТЦ "Еуроцентар", Македонска 30), као и на нашем сајту.


« Вести
      

10% за уџбенике и радне свеске за основну школу и предшколске установе;

15% за сва остала издaња

БЕСПЛАТНА достава - за наруџбине у вредности већој од 1800 дин. (након обрачуна интернет попуста) на територији Србије


 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Beležnica za svakog dečaka

© 2012 Креативни центар
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. +381 11 38 20 483, факс +381 11 38 20 483, e-mail: info@kreativnicentar.rs